Ανακοίνωση
ΓΕΝΙΚΑ
Η  FREELAND ADVENTURE CAMP, ο Δασικός Συνεταιρισμός Χιλιομοδίου Κορινθίας και ο Σύλλογος Πυροπροστασίας Χιλιομοδίου  «Soste to» προκηρύσσουν τον 6o Trail  Φανερωμένης Χιλιομοδίου με 4 Διαδρομές .
 • 1η Διαδρομή: 23 χλμ
 • 2η Διαδρομή: 10,5 χλμ
 • 3η  Διαδρομή 6 χλμ
 • 4η Διαδρομή παιδικός  2,1 χλμ.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024
Τόπος διεξαγωγής: Χιλιομόδι Κορινθίας
 
Ώρες εκκίνησης: 
 • 1η διαδρομή των 10,5χλμ στις  09:15
 • 2η  διαδρομή των 23χιλ στις   09:30
 • 3η διαδρομή των 6χλμ στις    09:45
 • 4η διαδρομή παιδικός    στις    11:00
Πληροφορίες διαδρομών: έχουν αφετηρία και τερματισμό το ίδιο σημείο εντός της κατασκήνωσης «FREELAND ADVENTURE CAMP». Ξεκινούν από υψόμετρο 360μ  με υψηλότερο σημείο τα 747μ για τα 23χλμ και 600μ για τον 10,5χλμ, τα 490μ. για τα 6χλμ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Δικαίωμα συμμετοχής στο δρομικό γεγονός έχουν άνδρες και γυναίκες με συμπληρωμένο το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους. Ο κάθε δρομέας αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του απαραίτητου ιατρικού ελέγχου, πριν τον αγώνα. Υποχρεούται να υπογράψει την σχετική ηλεκτρονική υπεύθυνη δήλωση μαζί με την εγγραφή. Η μη κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης, αποτελεί αιτία αποκλεισμού από τον αγώνα.
 
Ορίζουμε τους 400 δρομείς ως «οροφή» συμμετοχής σε κάθε διαδρομή χωριστά. Προσοχή: η θέση, δλδ η συμμετοχή «κλειδώνει» με την πληρωμή του αντίτιμου και όχι μόνο με την εγγραφή!

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 
Οι εγγραφές ανοίγουν την  20/11/2023 και θα ολοκληρωθούν την 05/02/2024. 

 

 

ΚΟΣΤΟΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα  20,00€ για τα 23χλμ, 15€ για τον10,5χλμ 10,00€ για τα 6χλμ, και  δωρεάν ο παιδικός.

Παροχές -  23χλμ 
πρωινό ρόφημα με τσάι βουνού κατά την άφιξη του δρομέα στο χώρο, 
ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG,  
τεχνικό μπλουζάκι, 
τροφοδοσία σε 5 σταθμούς, 
βαρύτιμο αναμνηστικό μετάλλιο, 
ρόφημα πρωτεΐνης «Χρυσά Αυγά» και πλήρες γεύμα μετά τον τερματισμό      
 
Παροχές -  10χλμ.
πρωινό ρόφημα με τσάι βουνού, 
ηλεκτρονική χρονομέτρηση  από την εταιρία CHRONOLOG ζωντανή απεικόνιση των αποτελεσμάτων.  
τεχνικό  μπλουζάκι, 
τροφοδοσία σε 2 σταθμούς, 
βαρύτιμο αναμνηστικό μετάλλιο, 
ρόφημα πρωτεΐνης «Χρυσά Αυγά» και πλήρες γεύμα μετά τον τερματισμό
 
Παροχές -  6χλμ., 
πρωινό ρόφημα με τσάι βουνού, 
ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG,  
τεχνικό  μπλουζάκι, 
τροφοδοσία ένας σταθμός, 
βαρύτιμο αναμνηστικό μετάλλιο, 
ρόφημα πρωτεΐνης «Χρυσά Αυγά» και πλήρες γεύμα μετά τον τερματισμό
 
Παροχές -  παιδικού αγώνα. 
ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρία CHRONOLOG,  
τεχνικό  μπλουζάκι, 
βαρύτιμο αναμνηστικό μετάλλιο, 
ρόφημα πρωτεΐνης «Χρυσά Αυγά» και  παιδικό γεύμα  μετά τον τερματισμό.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκυρη μετά την καταβολή του κόστους συμμετοχής, στο σύστημα πληρωμής της οργάνωσης με κάρτα (χρεωστική – προπληρωμένη – πιστωτική).
Καμία εγγραφή δεν θα γίνει δεκτή, αν δεν συνοδευτεί με την κατάθεση του ποσού συμμετοχής. Ο έλεγχος κάθε εγγραφής θα πραγματοποιείται εντός τριών ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να ακυρώσουν την συμμετοχή τους μέχρι την 05η Φεβρουαρίου 2024 και δικαιούνται επιστροφή χρημάτων με παρακράτηση 2€ για τα έξοδα των συναλλαγών.
Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής, μετά την 05η Φεβρουαρίου 2024 τα χρήματα συμμετοχής δεν επιστρέφονται και δεν γίνεται δεκτή αντικατάσταση θέσης από άλλον αθλητή ή αθλήτρια.
Για τον παιδικό αγώνα θα πρέπει να συμπληρωθεί η ειδική αίτηση εγγραφής και να υπογράφει από τον γονέα κηδεμόνα, τα ηλικιακά  όρια συμμετοχής είναι από 10 έως 15 ετών. Πρέπει όλα τα παιδιά που θέλουν να συμμετάσχουν να εγγραφούν κανονικά μέχρι και την τελευταία  μέρα των  εγγράφων στις 05-02-24.
 
ΦΥΛΑΞΗ ΡΟΥΧΩΝ
Στον χώρο της κατασκήνωσης θα παρέχεται φύλαξη τον προσωπικών αντικειμένων των αθλητών-τριων καθώς και αλλαγής ρούχων μετά το πέρας του αγώνα. Επίσης για όποιον/α αθλητή-τρια επιθυμεί παρέχεται η δυνατότητα ντους με ζεστό νερό μετά το τέλος του αγώνα.
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ
Παρέχεται η δυνατότητα διαμονής την παραμονή του αγώνα στην κατασκήνωση «FREELAND ADVENTURE CAMP» κατόπιν έγκαιρης συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη Αθανασόπουλο Αλέξανδρο στο τηλ:  6974 883484.
Μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθεί πρωτεϊνούχο ρόφημα από την εταιρία «Χρυσά Αυγά» των Νικολάου & Παναγιώτη Σκούρτη καθώς και παραδοσιακό γεύμα, γίδα βραστή.

 

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
ΕΠΑΘΛΑ
Αναμνηστικά – έπαθλα:
1. Για τους τρεις πρώτους νικητές γενικής κατάταξης, άνδρες & γυναίκες  όλων των  διαδρομών: Κύπελλο – Μετάλλιο
2. Για όσους τερματίσουν στην 2η - 3η  διαδρομή των 10 χλμ – και 6 χλμ και όσοι τερματίσουν εκπρόθεσμα στην 1η διαδρομή των 23 χλμ. : Βαρύτιμο μετάλλιο.
3. Ηλικιακές κατηγορίες:
Άνδρες  23χλμ 
18 έως  29 ετών: κύπελλα, οι τρεις πρώτοι
30 έως  39 ετών: κύπελλα, οι τρεις πρώτοι
40+ ετών :           κύπελλα, οι τρεις πρώτοι
Γυναίκες  23χλμ 
18 έως 29 ετών: κύπελλα, οι τρεις πρώτοι
30 έως  39 ετών: κύπελλα, οι τρεις πρώτοι
40+ ετών:   κύπελλα, οι τρεις πρώτοι
 
Σημείωση : Εξαιρούνται από τις ηλικιακές κατηγορίες οι 3 πρώτοι – πρώτες, γενικής κατάταξης και για να ισχύει η κατηγορία θα πρέπει να υπάρχουν το λιγότερο 6 δρομείς.
 
Παιδικός αγώνας: 1. Για τους τρεις πρώτους νικητές ηλικιακής κατάταξης 10 έως 12 ετών και 13 έως 15 ετών, αγόρια & κορίτσια    : Κύπελλο . 
 
Για όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν βαρύτιμο  μετάλλιο. 
ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ - ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ
ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
Η παράδοση-παραλαβή των αριθμών, από την γραμματεία του αγώνα, θα γίνει στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης «Freeland» από 06:45 έως 08:45 την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Η τεχνική ενημέρωση των αγώνων θα γίνει στον χώρο της αφετηρίας, δέκα πέντε (15’) λεπτά πριν την εκκίνηση.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ
Χρονικό όριο αποκλεισμού για την 1η διαδρομή των 23χλμ. ορίζονται οι 5ώρες00 κοινό για άνδρες και γυναίκες. Ως όριο ολοκλήρωσης  του αγώνα των 10,5χλμ. ορίζονται οι 3 ώρες00.
 Ως όριο ολοκλήρωσης  του αγώνα των 6χλμ. ορίζονται οι 2ώρες00.
 Όσοι δρομείς προσεγγίσουν εκπρόθεσμα το σημείο τερματισμού υποχρεούνται να παραδώσουν το τσιπ χρονομέτρησης στους υπεύθυνους και μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής θα καταγράφεται το πέρασμα όλων των δρομέων. 
 
Δρομείς που θα διακόψουν την προσπάθειά τους κατά την αποχώρησή τους καλούνται να απευθύνονται για λόγους ασφαλείας  τους στον πλησιέστερο σταθμό ελέγχου, να παραδίδουν το τσιπ  χρονομέτρησης και να ενημερώνονται για τον τρόπο επιστροφής στο χώρο της Freeland.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ
1η διαδρομή των 23 χλμ. προβλέπονται 5 σταθμοί τροφοδοσίας :
 • 5 χλμ. νερό
 • 7 χλμ., πλήρες
 • 10χλμ  πλήρης
 • 16 χλμ. νερό
 • 19 χλμ πλήρης
 • 23 χλμ πλήρης. 
2η διαδρομή των 10 χλμ προβλέπονται 2 σταθμοί τροφοδοσίας:
 • 2,5 χλμ. νερό
 • 7 χλμ  πλήρης
 • 10 χλμ. πλήρης
3η διαδρομή των 6 χλμ προβλέπονται 2 σταθμοί τροφοδοσίας:
 • 3 χλμ. νερό
 • 6 χλμ. Πλήρης
Παιδική διαδρομή 2χλμ: ανά 500 μετρά θα υπάρχει επίβλεψη και δυνατότητα παροχής νερού.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Δεν απαιτείται υποχρεωτικός εξοπλισμός από τους αθλητές και τις αθλήτριες, συστήνεται όμως να έχουν ελάχιστο εξοπλισμό επιβίωσης, όπως αδιάβροχο μπουφάν, τροφή ανάγκης για όσους αθλητές και αθλήτριες εκτιμούν ότι κάτι τέτοιο θα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια και άνεση στη διάρκεια της προσπάθειας τους. Νερό θα προσφέρεται μόνο σε κύπελλο μίας χρήσης. Οι καιρικές συνθήκες, την ημέρα του αγώνα, ενδέχεται να είναι άσχημες λόγω εποχής, γι’ αυτό τον λόγο είναι σκόπιμο να ληφθεί ειδική μέριμνα για την ένδυση.
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Η διοργάνωση θα φροντίσει για την ασφάλεια των αθλητών, με την παρουσία Εθελοντικών Ομάδων της περιοχής και τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , που θα βρίσκονται σε ετοιμότητα κατά μήκος της διαδρομής, ασθενοφόρο σε προσιτό σημείο και στον τερματισμό θα υπάρχει μέριμνα για πρώτες βοήθειες από εξειδικευμένο προσωπικό. Ο κάθε δρομέας οφείλει να είναι προσεκτικός στην κίνηση του, ιδιαίτερα στα μονοπάτια και να παραχωρεί την σειρά του σε πιο γρήγορους που ζητούν να προσπεράσουν. Σε περίπτωση τραυματισμού αθλητή, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα η Οργανωτική Επιτροπή από αθλητές που αντιληφθούν τέτοιο περιστατικό γι΄αυτό σε κάθε αριθμό συμμετοχής αναγράφεται τηλέφωνο της γραμματείας για άμεση επικοινωνία. Η Οργανωτική επιτροπή δεν φέρει καμία ευθύνη σε τυχόν προβλήματα υγείας ή σωματικής ακεραιότητας των αθλητών που θα μετάσχουν στον αγώνα .
 
ΠΟΙΝΕΣ
Δρομείς που δεν θα περάσουν ή δεν θα καταγραφούν στα σημεία ελέγχου  ακυρώνονται. Θα προηγηθεί έλεγχος του ενδιάμεσου αποτελέσματος πριν αφαιρεθούν τα ονόματα τους από τον τελικό πίνακα.
 
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Ενστάσεις θα γίνονται μόνο από τον ίδιο τον δρομέα μέχρι και 30 λεπτά μετά τον τερματισμό στους υπεύθυνους της Οργανωτικής Επιτροπής.
 
ΜΑΤΑΙΩΣΗ-ΑΝΑΒΟΛΗ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ
Σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών, πολύ σπάνιο φαινόμενο για την περιοχή, η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αναβολής ή και ματαίωσης του αγώνα. Σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων τις παραμονές του αγώνα ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Σε περίπτωση ακύρωσης του αγώνα η Οργανωτική Επιτροπή θα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.
 
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ  
Η οργανωτική επιτροπή προσαρμόζει όλα τα δεδομένα, αν συμβούν τροποποιήσεις  μετά την δημοσίευση της προκήρυξης θα υπάρξει ενημέρωση από την οργανωτική επιτροπή. 
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να εξεταστούμε από ιατρό πριν από την συμμετοχή μας, για την καλή κατάσταση μας.